Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Venlo

Venlo is een middelgrote stad in het mooie Limburg. Het heeft een gezellige binnenstad met een groot winkelaanbod waar natuurlijk uitgebreid geshopt kan worden . Na het winkelen strijkt u zeker neer op de vele terrasjes die Venlo gezellig maken of u wipt binnen in de leuke cafeetjes of andere Horeca gelegenheden voor een hapje en drankje. Ook voor een uitgebreide maaltijd is er keus in overvloed. Tevens heeft  Venlo in 2013-2015 de titel binnen gesleept van “beste binnenstad”.

Ook het winkelen op zondag is mogelijk alleen doen niet alle winkels hieraan mee. Maar dit blijft toch de  moeite waard om ook op zondag Venlo te bezoeken.

Ook vinden er in Venlo jaarlijks verschillende festivals en evenementen plaats, het bekendste evenement met carnaval is dan ook wel de “Vasteloavend “.

Maar ook op kunst en cultuurgebied vindt u hier ook verschillende mogelijkheden. Ook het Limburgs Museum en het Museum van Bommel van Dam zijn de moeite waard voor een bezoek. En  ook het bekende theater De Maaspoort waar altijd iets te doen is. En er zijn natuurlijk ook nog  vele kleine culturele centra  waar u terecht kunt.

Kortom Venlo heeft sfeer.

Adres
Peperstraat 10
5911 HA Venlo
Openingstijden
Faciliteiten
Prijs
Prijzen

51.371576615986, 6.1683681687866

Dichtbij

De Gelderse Postwagen
De Gelderse Postwagen
Maasboot Filia Mosae
Maasboot Filia Mosae
De Maas
De Maas

Ontdek

Sevenum
Sevenum
Maasbree
Maasbree
Milsbeek
Milsbeek
Wellerlooi
Wellerlooi
Merselo
Merselo
Heijen
Heijen