Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Stadswandeling Gennep

Verken de betoverende Stadsdichtwandeling van Gennep, een unieke route die je langs de mooiste plekjes van de stad leidt en je laat kennismaken met prachtige gedichten. 

Deze wandelroute is mogelijk gemaakt dankzij het bezoekerscentrum Martinustoren, waar je meer informatie kunt vinden over deze en andere routes. Voor deze specifieke wandeling hebben we gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën, zoals de izi.TRAVEL app, die ervoor zorgt dat je de stad op een unieke manier kunt verkennen. 

Met behulp van de GPS-functie van je mobiele telefoon word je langs de locaties met de stadsdichten geleid. Zodra je in de buurt van een locatie komt, start de voice-over met het gedicht en kun je genieten van prachtige foto's. De izi.TRAVEL app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android en biedt toegang tot talloze tours en rondleidingen in meer dan duizend steden wereldwijd.

Wanneer je de 'Stadsdichtwandeling' downloadt, wordt deze op je mobiele telefoon opgeslagen, waardoor je tijdens de wandeling geen data verbruikt. Zorg er wel voor dat je een volle accu hebt voordat je op pad gaat. 

Wil je deze bijzondere wandelervaring beleven? Zoek dan op het internet naar izi.TRAVEL Gennep, download de izi.TRAVEL app en de Stadsdichtwandeling, zet je GPS aan en schakel het internet uit. Zo ben je helemaal klaar om van start te gaan! De wandeling is ook beschikbaar om te bekijken en te beluisteren op je pc of laptop. 

Dit is een Martinustoren route: www.martinustoren.nl

Startpunt
Markt, Gennep
Herkenningspunt
Stadhuis Gennep
Lengte
2 km
Parkeren
U kunt uw auto parkeren in het Melkstraatje, dit ligt aan de route

Average of 1 reacties.

Ingediend door imagro op wo, 05/09/2018 - 08:20

Permalink

Naam
Jos Peusen
Beoordeling
Bericht
Ontzettend leuke en informatieve wandeling door het verrassende Gennep. Met veel behulpzame inwoners van Gennep langs de route (o.a. de mevrouw van de VVV) om je met raad én daad bij te staan. Persoonlijk hoogtepunt : de Genneper Molen

Route: 2 km

Boerderijwinkel VOF Rasing America

Een gezellige boerderijwinkel gelegen aan Lorbaan 17 in America bij vollegrondsgroentebedrijf VOF Rasing.In de boerderijwinkel worden eigen geteelde groente zoals Asperges, prei, wortelen en rabarber…

Lees meer
Stukje Maasduinen
16 km | Heijen

Andere routes

8 km

Kockerseroute

Boekend

Lees meer
28 km

Rondje aan de Maas route

Steyl

Lees meer
2 km

Fort Hazepoot

Arcen

Lees meer
26 km

MTB Route Bergen (rood)

Wellerlooi

Lees meer