Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Guesthouse - groepsverblijf Kronenbergerhof

De Limburgse vlaai staat voor u klaar!

Op zoek naar een stijlvolle en volledig ingerichte groepsaccommodatie waar u met maximaal 12, 24 of 36 personen kunt genieten? 

Wij kijken er naar uit jullie te ontvangen en jullie verblijf tot in de puntjes te verzorgen. Wilt u als aanvulling op uw verblijf lekker eten en drinken? In het tegenovergelegen Grand Café 1466 met terras en restaurant, bent u van harte welkom!

Natuurlijk kunt u het ook in eigen hand houden. Alles is in het guesthouse aanwezig om geheel zelf voor een mooi verblijf te zorgen.

Op fietsafstand is attractiepark Toverland gelegen en kunt u in de nabijheid genieten van diverse andere attracties, overdekte zwembaden en prachtige fiets- en wandelmogelijkheden.

 

 

Openingstijden
Faciliteiten

In “De Schaapstal” verblijft u in een gastenverblijf met de beschikking over een royale “huiskamer” met TV en een heerlijk overdekt buitenterras. Er bevinden zich een drietal slaapkamers en een gasten toilet.  Één slaapkamer met douche, toilet en wastafel. Een andere slaapkamer op de 1e etage heeft een toilet en wastafel. De slaapkamers beschikken over twee luxe boxsprings en  2  met een extra stapelbed. Een zeer royale badkamer met ligbad, douche, wastafels en een  invalidetoilet en -wastafel. Het verblijf beschikt over een keuken welke van alle gemakken is voorzien, hier kunt u naar hartenlust op inductie kan koken. Of gebruikt u liever onze combi hete-lucht/magnetron oven?  Een professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel!  Uiteraard is er meer dan voldoende koel- en diepvries ruimte aanwezig. Op het prachtige, gedeeltelijk overdekt buitenterras met aansluitende windvrije barbeque plek, kunt u heerlijk buiten genieten en vergroot uw huiskamer! Uiteraard voorzien van terrasmeubilair! Deze ruimte is geschikt voor zeker 10 personen. Extra peuterbedjes zijn mogelijk.

“De Schuur”  is ons gastenverblijf met een  zeer royale “huiskamer”-verblijfsruimte met een vide (ideaal als speel-of relaxzolder),  een te openen glas pui naar een heerlijk overdekt terras met uitzicht op de tuin en het mooie boslandschap. Dit verblijf beschikt  over een 7-tal slaapkamers. Op de begane grond hebben 4 slaapkamers  een douche, toilet en wastafel. De bovenverdieping beschikt naast een reguliere 4-persoons slaapkamer ook over een grote gezin slaapkamer met 6-8 bedden, dus talloze mogelijkheden! Op deze verdieping bevindt zich ook een toilet met wastafel. “De Schuur” heeft als extra nog één grote badkamer met ligbad, douche en wastafels. Dit verblijf beschikt  over een uitgebreide keuken, van alle gemakken voorzien! Hier kunt u naar hartenlust  koken op inductie! Met de grote hete lucht oven en een magnetron zijn er alle mogelijkheden om u zelf te cateren! De professionele 3-minuten vaatwasmachine maken uw verblijf wel heel comfortabel!  Uiteraard is er meer dan voldoende koel- en diepvriesruimte aanwezig. Het prachtige, gedeeltelijk overdekt buitenterras heeft ook een afgeschermde windvrije barbecue plek en leent zich uitstekend voor een relaxt verblijf buiten!  Uiteraard voorzien van terrasmeubilair. “De Schuur” heeft tevens een aparte toiletgroep met gescheiden dames- en herentoilet, een gehandicapten toilet en een aparte ruimte met een baby console. Met de ontmoetingsruimte van ca. 75m2 en de vide van ca.40m2 heeft u een ideale ruimte voor een ontspannen verblijf, een feestavond, zakelijke bijeenkomsten, expositie, receptie of andere te vieren gebeurtenissen. In “De Schuur” kunnen ca. 25-30 personenslapen. Extra peuterbedjes zijn beschikbaar.

Groepsaccommodatie Kronenbergerhof is opgebouwd uit twee separaat te boeken vleugels met een totale capaciteit van 36 personen. Voor groepen van 24 tot 36 personen bestaat de mogelijkheid om beide vleugels zijnde De Schaapstal en De Schuur in één boeking te reserveren. Indien uw groepsgrootte minder dan 24 of 12 personen bedraagt adviseren wij u om gebruik te maken van de twee losse accommodaties.

Prijs
Prijzen

51.407179919898, 5.9992094

Dichtbij

Equestrian Centre de Peelbergen in Sevenum
Equestrian Centre de Peelbergen in Sevenum
Restaurant- grandcafé en terras 1466 Kronenberg
Restaurant- grandcafé en terras 1466 Kronenberg
Guesthouse - groepsverblijf Kronenbergerhof
Guesthouse - groepsverblijf Kronenbergerhof

Ontdek

Openluchtmuseum De Locht
Openluchtmuseum De Locht
Guesthouse - groepsverblijf Kronenbergerhof
Guesthouse - groepsverblijf Kronenbergerhof
Arcen Groepsuitjes.nl
Arcen Groepsuitjes.nl
Workshop primitief Roken, Koken en Stoken bij Zaerums Genieten in Sevenum
Workshop primitief Roken, Koken en Stoken bij Zaerums Genieten in Sevenum
Klein Canada
Klein Canada
Bungalowverhuur De Riethorst
Bungalowverhuur De Riethorst