Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Pasen bij Parkhotel Horst

Beschikbare gegevens

Op zoek naar de perfecte plek om tijdens Pasen heerlijk te ontspannen en te genieten? Zoek niet verder! Kom naar Parkhotel Horst en laat u tijdens de paasdagen volledig in de watten leggen.

Benieuwd naar alle activiteiten en belevenissen die wij tijdens Pasen te bieden hebben? Geniet van een heerlijke paasbrunch, een smaakvol 3-gangen paasdiner of kies voor een à la carte diner. Daarnaast hebben we een speciaal paasarrangement beschikbaar. Ontdek hieronder meer over onze mogelijkheden en we hopen u van harte te mogen verwelkomen tijdens de paasdagen.

Paasarrangement
Wat is er nu fijner dan er even een paar dagen tussenuit te gaan met Pasen? Even genieten van het voorjaarszonnetje in een prachtige groene omgeving, waar u zich zeker niet hoeft te vervelen. Met het Paasarrangement bij Parkhotel Horst komt u de paasdagen gegarandeerd goed door!

Wanneer u in het hotel gearriveerd bent en helemaal gesetteld bent op onze comfortabele kamers, kunt u eerst een frisse neus halen in de Kasteelse bossen. Ons hotel ligt direct aan dit mooie natuurgebied met twee meren, waar het in het voorjaar heerlijk is om een wandeling te maken.

Na een actieve middag kunt u even bijkomen in de wellness of een baantje trekken in het zwembad, voordat u een plaatsneemt in ons restaurant. Met dit Paasarrangement geniet u namelijk niet alleen van een overnachting inclusief ons uitgebreide ontbijtbuffet, maar ook een heerlijk 3-gangendiner zit bij de prijs inbegrepen.

51.469538969942, 6.057308

Gerelateerd aan dit evenement

Parkhotel Horst
de leukste evenementen!
Parkhotel Horst
de leukste evenementen!