Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Oud & Nieuw feest bij Parkhotel Horst

Beschikbare gegevens

Laten we samen een bijzonder Oud & Nieuw feest beleven en het nieuwe jaar op feestelijke wijze verwelkomen. Geniet van een zorgeloze oudejaarsavond met een verrukkelijk oudejaarsdiner, live muziek, heerlijke hapjes, oliebollen en drankjes die de hele avond inclusief zijn. Klinkt dit als muziek in de oren voor u? Lees dan snel verder! 

Ook dit jaar heten we u van harte welkom bij het oud & nieuw feest van Parkhotel Horst. Onze Oudejaarsparty is een bruisende avond waarop we op gezellige wijze afscheid nemen van 2023 en feestelijk het nieuwe jaar, 2024, verwelkomen!

Bij aankomst op oudejaarsavond wordt u verwelkomd met een glaasje bubbels, waarna er een verrukkelijk 5-gangen oudjaarsdiner voor u klaarstaat. Na een heerlijke maaltijd barst het feest pas echt los. Tijdens onze unieke feestavond, met onbeperkte drankjes*, heerlijke hapjes en natuurlijk oliebollen, gaan we al feestend het nieuwe jaar in. Uiteraard wordt er ook voor live muziek gezorgd, wat garant staat voor een onvergetelijke sfeer. Wellicht zelfs om de voetjes van de vloer te krijgen… 
Om middernacht zorgen wij ervoor dat er een glaasje bubbels voor u klaarstaat, zodat we samen kunnen proosten op het nieuwe jaar. Deze oudejaarsavond zal een herinnering worden die u nooit zult vergeten.

Prijs: €119,50 p.p. (*excl. buitenlands gedistilleerde dranken)

51.469538969942, 6.057308

Gerelateerd aan dit evenement

Parkhotel Horst
de leukste evenementen!
Parkhotel Horst
de leukste evenementen!