Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Lempkestoch in Grubbenvorst

Beschikbare gegevens

De Lempkestoch is een wandeltocht in een winterse ambiance. Op de route worden de wandelaars op een aantal plekken verrast met sfeervolle verlichting. Bij de vorige Lempkestoch in 2022 liepen maar liefst 650 wandelaars mee, ook dit jaar belooft weer een gezellige en sfeervolle editie te worden.

De wandeling zal ongeveer 5,5 km lang zijn. Vertrek is tussen 18:00u en 18:30u. Het traject is in principe ook toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen, echter op sommige punten kan hulp nodig zijn (zorg hier indien nodig zelf voor) of wordt een korte omleiding geboden. Onderweg is er pauze op een sfeerplaats.

Wij zullen ook weer zorgen voor sfeermuziek, sfeerverlichting, en tegen een geringe vergoeding koffie, thee en chocomel. We vinden het leuk als je jezelf leuk aankleed met lampjes.

Vanaf nu kun je je inschrijven via de website! 

De kosten bedragen € 3,- per persoon en voor kinderen t/m 5 jaar is de deelname gratis. Het aantal kinderen tot en met 5 jaar moet wel worden vermeld bij de inschrijving van de ouder/begeleider. De kosten voor deelname kunnen eenvoudig worden voldaan via iDeal.

51.419618719907, 6.14817155

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
de leukste evenementen!