Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

LEKKER NAAR BUITEN … in de Maasduinen

Beschikbare gegevens

Ervaar zelf wat de natuur voor jouw gezondheid kan doen! 

Gezondheidscentrum Hooge Heide en de Coöperatie Maasduinen nodigen jou, inwoner van Bergen, Afferden, Siebengewald en Heijen, uit om samen te beleven hoe de natuur kan bijdragen aan jouw gezondheid. 

Iedereen is welkom – jong en oud – zelfs als je minder mobiel bent, kun je meedoen. We organiseren allerlei soorten wandelactiviteiten (van flink doorwandelen, tot heel rustig), maar je kunt ook meekoken, je creativiteit inzetten of als jeugdige buiten spelen. 

Wat gaat er gebeuren? 

Het hele gebeuren staat in het teken van positieve gezondheid. Wij heten de deelnemers eerst welkom met een hapje en een drankje. Daarna geven wij je een overzicht van alle activiteiten en kun je ter plekke kiezen aan welke je mee wil doen. Het weer hebben we niet in de hand, dus zorg zelf voor geschikte kleding. Je krijgt een rugzakje met inhoud mee voor onderweg. Bij terugkomst wisselen we ervaringen uit met warme soep en een broodje.

Datum en locatie: 

Wanneer? Zondag 10 december. 

Tijd? Inloop vanaf 9.30 uur; programma van 10.00 tot 14.00 uur. 

Waar? De Alverman, Hengeland 12a, Afferden. 

Ben je erbij?

Meedoen is gratis. Meld je aan voor 4 december via het formulier op de website van de coöperatie: https://cooperatiemaasduinen.nl/lekkerbuiten 

Voor vragen, neem contact op via: cooperatiemaasduinen@gmail.com 

Adresgegevens
De Alverman, Hengeland 12a, Afferden.
5851EA Afferden

51.642352970066, 6.00559505

Gerelateerd aan dit evenement