Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Kerstwandeling Landschap Horst aan de Maas

Beschikbare gegevens

Help de kerstman van zijn bolle buik af

We kennen de kerstman allemaal als onze grote ronde vriend. Hij smikkelt het liefst van heerlijke chocolade, snoepjes en spekjes. Maar zijn dikke buik begint een probleem te vormen: zijn rendieren krijgen hem bijna niet meer van de grond en hij past nog maar nauwelijks door de schoorsteen. Gelukkig hebben zijn elfjes een slim plan verzonnen om de kerstman te helpen een paar pondjes te verliezen.

Op woensdag 27 december organiseert Landschap Horst aan de Maas samen met de kerstelfjes de jaarlijkse lichtjeswandeling door de Kasteelse Bossen. Hier kunnen de kerstman en al zijn vrienden hun benen strekken om die overtollige kerstpondjes eraf te krijgen. In een sfeervol verlicht bos vol verrassingen loopt het publiek een route langs prachtige lichtshows, amusement, en livemuziek.

Alle kinderen kunnen helpen om de kerstman weer door de schoorsteen te krijgen. Op onze website kun je een kleurplaat of knutselkaart downloaden. Iets zelf knutselen of tekenen mag natuurlijk ook. Al die kleurrijke boodschappen zullen de Kerstman doen beseffen dat chocolade als avondeten misschien toch niet de beste keuze is. Je mag jouw kleurplaat of knutselwerk zelf overhandigen en op de foto met de kerstman!

Praktische informatie De kerstwandeling vindt plaats op woensdag 27 december. Je mag starten tussen 18.00 uur en 19.30 uur. Het startpunt is bij Kasteel ter Horst. De route is 4 kilometer lang. Wandelaars worden gevraagd zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Auto’s worden naar de parkeerplaats bij het Dendron College geleid. De wandeling is gratis, maar voor een vrijwillige bijdrage, een hapje of een drankje langs de route kan contant geld worden meegenomen. Er is ook een mogelijkheid om via QR-code en Tikkies te betalen.

Zin om te helpen? We kunnen altijd hulp gebruiken. Mail ons dan.

Gerelateerd aan dit evenement

Kasteelpark Ter Horst
de leukste evenementen!
Kasteelpark Ter Horst
de leukste evenementen!