Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Jeroens Clan in DOK6 Theater in Panningen

Beschikbare gegevens

Theo Maassen kon zijn lach niet inhouden bij Jeroens Clan, 30 november in Panningen 

Cabarettrio
Jeroens Clan brengt met ‘Korte metten’ het grove muzikale zapcabaret van de jaren 90 terug in een nieuw jasje Theo Maassen ging bij de heren kijken en kon niet stoppen met lachen. Donderdag 30 november komt Jeroens Clan naar DOK6 Theater.

Jeroens Clan staat nu met hun tweede programma Korte m etten in de Nederlandse theaters. Alleen nu nóg sneller, nóg rauwer, en nóg genadelozer. Cabaretier Theo Maassen nam in zijn enthousiasme over het cabarettrio zijn regisseur Martijn Bouwman mee naar een voorstelling Die bood na afloop direct zijn diensten aan. Een van de hoogtepunten is het lied van complotdenkers: 'ik stel alleen maar vragen'. " glundert Bouwman die nu eindregie voert over Korte m etten
Fris, grofgebekt en met een gestrekt been maken Bram Kroon, Matthias Tuns en Jip de Poorter op genadeloze wijze korte metten met zichzelf, elkaar en het publiek. Hun maatschappijkritische liedjes, vrouwonvriendelijk gebral en patriarchale vunzigheid gaan hand in hand met hun eigen portie kwetsbaarheid. Maak je klaar voor Jeroens Clan en kom donderdag 30 november lachen in ons theater. 

Een kaartje kost 22,50 en kun je reserveren via de website.

Tip: kies nog twee voorstellingen uit de actie ‘3x theater voor 33, en bezoek deze voorstelling voor maar 11, per kaartje!

51.510205819972, 5.4917638

Gerelateerd aan dit evenement

DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen