Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Bites BIKE Safari 1

Beschikbare gegevens

De Bites BIKE Safari's zijn fietsroutes van ongeveer 50 km vol verrassingen door het prachtige landschap van Limburg. Deze kan elke vrijdag, zaterdag en zondag worden gereden.

Per fietsroute verwennen we onze fietsers met een 5-tal heerlijke bites onderweg. U kunt tussen 12.00 uur en 19.00 uur terecht bij onze horeca voor de bites. Vertrek op tijd ( rond 12.00 uur ), zodat u de hele middag kunt genieten van het prachtige wat de Limburgse natuur ons te bieden heeft. Pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden.

Geen elektrische fiets? Dan is dit het moment om er een te huren bij Dekkers Tweewielers. Zij bezorgen de fiets op de door u gewenste locatie; Hoe makkelijk is dat?

Arrangement 1: Startpunt Venray, Well, Overloon of Geijsteren.

€ 45,00 Genoemde prijs is per persoon incl. btw.

Gelieve de gewenste datum voor de Safari te noteren bij 'Opmerkingen', u komt dit invulveld vanzelf tegen bij het afronden van uw bestelling. U ontvangt de route en overige info uiterlijk 48 uur voor de Safari. De bevestiging van uw aanmelding volgt meteen. Heeft u die niet ontvangen, kijk dan in uw spamfilter.

Bij aanmelden en betalen gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden, deze kunt u vinden op de website.

Deelnemende horeca ondernemers: Wijn & Bistrobar Samen in Venray, Culinair Creatief Catering Events in Venray, Hoeve De Boogaard in Geijsteren, Restaurant Boff in Horst, Brienen aan de Maas in Well, Boompjes Restaurant in Overloon, Restaurant Christoffel in Broekhuizen, Restaurant E11F in Panningen, IJssalon Clevers in Kessel, Centraal Baarlo in Baarlo, Turfhoeve in Sevenum, Restaurant Nakal in Meijel

Gerelateerd aan dit evenement

Dekkers Tweewielers
Ijssalon Clevers Kessel
Wijn & Bistrobar Samen
Boompjes restaurant
Centraal Baarlo
Geijsteren
Kessel
Meijel
Horst
Panningen
Baarlo
Sevenum
Dekkers Tweewielers
Ijssalon Clevers Kessel
Wijn & Bistrobar Samen
Boompjes restaurant
Centraal Baarlo
Geijsteren
Kessel
Meijel
Horst
Panningen
Baarlo
Sevenum