Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Aspergefestijn bij Parkhotel Horst

Beschikbare gegevens
20 april 2024 - 19:00 - 20 april 2024 - 23:00

Op zaterdag 20 april 2024 wordt met het Aspergefestijn de komst van het witte goud weer feestelijk gevierd bij Parkhotel Horst!

Ook dit jaar organiseren wij weer ons Aspergefestijn; een feestelijke avond vol heerlijke gerechten, muziek en een hoop gezelligheid. Zo trappen we het aspergeseizoen, zoals ieder jaar, op een onvergetelijke manier af. Een ideale avond uit samen met vrienden of familie, waarbij u smaakpapillen geprikkeld worden terwijl u geniet van een gezellige ambiance met live muziek.

​​​​​​U wordt ontvangen met een glas prosecco en beleeft de asperges gedurende de avond in al haar glorie. Laat u verwennen door onze keukenbrigade en geniet van verrassende en smaakvolle aspergegerechten, waarbij het hoofdgerecht ‘Asperges op klassieke wijze’ uiteraard niet zal ontbreken. Bijpassende wijnen staan klaar om de gerechten naar ieders wens compleet te maken. Gedurende de avond kunt u genieten van live muziek, wat garant staat voor een onvergetelijke en gezellige sfeer.

Wij heten u welkom vanaf 19:00 uur en de drank (exclusief buitenlands gedestilleerde dranken) is bij de prijs inbegrepen. 

Tickets kosten €89,50 p.p. en zijn via onze collega’s van de receptie in het hotel verkrijgbaar.

 

51.469538969942, 6.057308

Gerelateerd aan dit evenement

Parkhotel Horst
de leukste evenementen!
Parkhotel Horst
de leukste evenementen!