Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Weihnachtsfest mit Heino in de Maaspoort

Beschikbare gegevens

Heino terug naar Venlo met speciale Kerstshow

* wegens de recente corona-maatregelen is het theater in ieder geval tot 19 januari 2021 gesloten *

Op zaterdag 19 december komt Heino naar De Maaspoort, Venlo voor een speciale kerstshow. Heino stond in 2019 ook al in De Maaspoort en wist de zaal toen met gemak uit te verkopen. Toen werd gezegd dat dit zijn laatste tour zou zijn, maar hij keert tóch nog een keer terug voor een nieuwe serie shows. Dit speciale kerstconcert is wederom een samenwerking tussen De Maaspoort en Grenswerk. De verkoop van de tickets voor dit sta-concert start aanstaande zaterdag 8 februari om 12:00 via www.grenswerk.nl en www.maaspoort.nl.

 

Heino komt in december terug naar Nederland voor een serie gloednieuwe shows. Deze tour staat in het teken van de decembermaand en het publiek kan dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder.

 

Heino is naast auto’s, bier en worst zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland geworden. Zijn diepe baritonstem, zijn blonde haren en zijn donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd.

 

Heino werd in 1966 bij het grote publiek bekend met het liedje Jenseits des Tales. In het midden van de jaren 70 had hij zijn grootste hits Blau blüht der Enzian en Die schwarze Barbara.

Gerelateerd aan dit evenement

Venlo
De Maaspoort Theater & Events
Poppodium Grenswerk
Venlo
De Maaspoort Theater & Events
Poppodium Grenswerk