Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Music & Bites bij Asteria - Zaal Zeven in Venray

Beschikbare gegevens

Maak een onvergetelijke wereldreis op vrijdag 8 december in Zaal Zeven met Music & Bites, georganiseerd door Concordia Wanssum. Laat je zintuigen prikkelen door een symfonie van klanken uit alle hoeken van de wereld, begeleid door een smaakvolle reis van bijpassende hapjes uit onze keuken die de culturele diversiteit van onze planeet vieren.

Op 8 december verbinden wij samen de diverse culturen van de wereld, zowel culinair als muzikaal, zonder dat je hiervoor een vliegtuig hoeft te pakken. Tijdens deze buitengewone avond verbindt Concordia de luisteraars met de muziek, de dans en de adembenemende beelden die getoond worden. Tijdens deze kleurrijke wereldreis geniet je van heerlijke hapjes van onze keukenbrigade, wat zorgt voor een extra beleving tijdens je reis door de verschillende continenten.

Mis deze unieke ervaring niet en ga met ons mee op wereldreis langs de diverse continenten. Laat je verrassen door de verschillende klanken en smaken van de wereld en beleef samen een bijzondere avond uit.

Bij Concordia draait het om de liefde voor muziek, of je nu zelf speelt of luistert. Iedereen met deze gedeelde passie is van harte welkom bij deze vereniging. De jongsten kunnen deelnemen aan majorette en muzieklessen, terwijl degenen die wat ouder zijn zich kunnen aansluiten bij de fanfare/drumband. Binnen de vereniging wordt grote nadruk gelegd op het creëren van verbinding. Daarom streven ze ernaar om minstens één, maar bij voorkeur twee keer per jaar, een concert te organiseren waarbij de drumband, majorette en fanfare gezamenlijk optreden. Dit jaar zal de fanfare in samenwerking met Zaal Zeven voor een nieuwe verbinding zorgen tijdens Music & Bites, het concert dat u absoluut niet mag missen!

DEUR OPEN: 18:30uur
START SHOW: 19:30 uur

TICKETS (online verkrijgbaar)
Entree: € 27,50 p.p.
Entree + 5 consumpties: € 42,50 
(Bestel je CONSUMPTIES vooraf en VERSPRIL GEEN TIJD in de wachtrij!)

51.547854369999, 5.99730025

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
Hotel Asteria
Parkhotel Horst
de leukste evenementen!
Hotel Asteria
Parkhotel Horst