Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Laatste tickets voor Brucified in DOK6 Theater in Panningen

Beschikbare gegevens

Brucified, bekend van ‘The Tribute, Battle Of The Bands’, speelt vrijdag 8 december de voorstelling ‘On Fire’ in DOK6 Theater. De zaal is bijna uitverkocht maar er zijn nog wat kaarten! Brucified brengt het repertoire van Bruce Springsteen.

Geïnspireerd door de beroemde urenlange liveconcerten die Bruce Springsteen over de hele wereld geeft, is in 2017 de tributeband Brucified ontstaan. Springsteen haalde zijn inspiratie uit het leven. De kleine en grote gebeurtenissen van alle dag, maar ook artiesten zoals Elvis Presley, The Beatles en Johnny Cash leidden hem de weg naar de geweldige tekstschrijver, zanger en muzikant die hij is geworden. Brucified neemt je mee op deze reis, met hun enthousiasme brengen ze een prachtige en veelzijdige ode aan Bruce Springsteen The E Street Band. Van zijn mooiste ballads tot rock and roll en van duetten tot muzikale ensembles.

Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de liveconcerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Je beleeft een heerlijke avond. Kom kijken, geniet mee en get brucified! 

Een kaartje voor ‘On Fire’ op vrijdag 8 december om 20.15 uur kost 27,50 en kun je reserveren via de website.
 

51.510205819972, 5.4917638

Gerelateerd aan dit evenement

DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen
DOK6 Theater Panningen
DOK6 Cinema-bioscoop-film Panningen