Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Hôrster Revue 2024

Beschikbare gegevens
12 april 2024 - 20:00 - 28 april 2024 - 22:00

D’n tiêd zal ‘t liêre: Kaartverkoop Hôrster Revue start 1 december  

In april 2024 staat de Hôrster Revue met 10 voorstellingen op de planken in de Mèrthal. Op 1 december start de kaartverkoop voor deze vierde editie.

D’n tiêd zal ‘t liêre 
In “D’n tiêd zal ’t liêre” volgen we het wel en wee op het St. Margarinuscollege, een middelbare school in Noord-Limburg. De school – elke gelijkenis met een bestaande school berust puur op toeval – dreigt van de inspectie een slechte beoordeling te krijgen. Daarom neemt de  directeur drastische besluiten.

Het script is, net zoals de voorgaande edities, in het Hôrster dialect geschreven door Wim Hendrix en Ger Gubbels. De regie is in handen van Esther Koenen-Jacobs. Jong en oud uit de gemeente Horst aan de Maas werken mee aan de voorstelling. Bijna 100 toneelspelers, zangers, dansers en muzikanten staan op de bühne. Om nog maar te zwijgen over de handen achter de schermen. De repetities en voorbereidingen zijn in volle gang.

Uitvoeringen  
De uitvoeringen vinden plaats van 12 tot en met 28 april 2024 in de Mèrthal in Horst. De kaartverkoop start op 1 december om 12:00 uur via de website van de organisatie.

Over de Hôrster Revue  
“D’n tiêd zal t liêre” wordt de vierde editie van de Hôrster Revue. De succesvolle voorgaande Revues waren D’n tiêd van ôs leave (2007), Hôrs zuut sterre (2012) en Oêt d’n tiêd (2018). 
 

Gerelateerd aan dit evenement

de leukste evenementen!
de leukste evenementen!