Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Eerste editie van ‘GEEN GELUL’ in de Maaspoort | 27 september

Beschikbare gegevens

De Maaspoort Theater & Events beleeft aanstaande zondag de eerste editie van ‘GEEN GELUL’. Een concept van Frans Pollux in samenspraak met programmeur Maarten van Erp, waarbij Pollux in gesprek gaat met twee spraakmakende gasten. De gasten van de eerste editie zijn regisseur Pieter Kuijpers en Undercover-actrice Sanne Samina Hanssen.

GEEN GELUL
De editie van ‘GEEN GELUL’ aanstaande zondag is de eerste uit een reeks van, vooralsnog, vier edities. Maarten: “Toen de theaters dicht gingen en de programmering stil lag, kwamen we op het idee om zelf iets te bedenken. Per maand presenteren we twee gasten van de eerstvolgende editie. Ik ben heel trots op deze grote namen uit de Nederlandse filmindustrie, beiden van Limburgse bodem.”

Spraakmakende gasten
Regisseur Pieter Kuijpers studeerde in 1993 af in Theater-, Film- en Televisiewetenschap en begint zijn carrière als scenarioschrijver. Hij bedenkt en ontwikkelt diverse succesvolle televisieformats, waaronder de eerste Nederlands Netflix Original ARES.
De uit Kessel-Eik afkomstige Sanne Samina Hanssen studeerde aan de Toneelacademie Maastricht en speelt nu een van de hoofdrollen in de Netflix-serie Undercover. Daarnaast speelt ze binnenkort een hoofdrol in de nieuwe dramaserie Vliegende Hollanders op NPO 1. Afgelopen week is ze genomineerd voor de Columbina, naast de Theo D’or en Louis D’or de meest prestigieuze toneelprijs van Nederland.

De Maaspoort is volledig ingericht op een veilig theaterbezoek. Bezoekers kunnen kiezen voor een passe partout ticket of losse tickets per editie. Voor aanstaande zondagmiddag zijn nog tickets te koop, ‘GEEN GELUL’ start om 12.00 uur.

Foto: Sanne Samina Hansse - fotograaf Jesse Hanssen

Gerelateerd aan dit evenement

Venlo
De Maaspoort Theater & Events
Venlo
De Maaspoort Theater & Events