Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

De waeg nao hoes in theater de garage Venlo

Beschikbare gegevens

Herinner je eens de weg naar huis. Naar huis lopend vanuit school, door het bos of over de straat. In de auto, bijna thuis zijn van vakantie. Toen je jong was en toen je ouder werd. De weg naar huis veranderde soms. Jij veranderde vanzelf. Maar thuis, blijft thuis.

“De waeg nao hoes”, is een dansvoorstelling door de natuur en een ode aan ons thuis: Noord-Limburg. Samen met live muziek van WANDER en jong danstalent uit de gehele regio maakt choreografe Sarah Soethoudt een reis door de mooiste gebieden die we zo goed kennen en delen. De waeg nao hoes brengt ons weer even heel dichtbij de rust van het groen en laat ons door de kracht en schoonheid van beweging zien hoe wonderbaarlijk ons thuis is.

“De waeg nao hoes”, is een coproductie met Huis voor de Kunsten Limburg en Theater De Garage en wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuurregio Noord-Limburg en Stichting Het Limburgs Landschap.

Dansers: Puck Peters, Sarah Smits, Aafke Driessen, Syl Kleijn, Merel Hamers, Rosa van de Pasch, Milou van Rijn, Herliena Wongsowikromo, Loeke Seelen, Joni Blaaupot en Marie van de Pasch
Muziek: WANDER (Babs van Bree, Robbert Suilen en Renée Steenvoorden)
Foto: Danu Caris

Speeldata en tijden:
5 en 6 september (beide dagen 16u en 19u) De Groote Heide (Venlo) bij Gasterij Groote Heide (15 min. voor aanvang aanwezig zijn, Hinsbeckerweg 55)
13 september (14u, 16u en 19u) Openluchttheater Velden (15 min. voor aanvang aanwezig zijn, Molendijk in Velden)
27 september (14u, 16u en 19u) Odapark (Venray) (15 min. voor aanvang aanwezig zijn bij het Oda-paviljoen, Merseloseweg 117)

De voorstelling bestaat uit drie dansonderdelen die verbonden zijn door een wandelroute. De gehele voorstelling duurt zo ongeveer een uur. Houd er rekening mee deze gehele tijd te kunnen staan en lopen. Bezoekers die niet tot hetzelfde huishouden behoren houden gedurende de voorstelling 1.5 meter afstand. Volg altijd de aanwijzingen van de vrijwilligers van Theater De Garage op.

Gerelateerd aan dit evenement

Venlo
Venlo