Maak hier een account aan om beoordelingen achter te laten en favorieten op te slaan.

Britse wereldster Kim Wilde komt naar Venlo

Beschikbare gegevens

Op woensdag 18 november wordt Kim Wilde 60 jaar. Een dag later staat ze met haar Greatest Hits Tour in De Maaspoort in Venlo. Wilde is bij het grote publiek bekend van haar hits ‘Kids in America’, ‘Cambodia’ en ‘Anyplace, anywhere, anytime’ (met Nena).

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong.

Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste ‘Here Come The Aliens’ album. De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld.

Dit concert is een samenwerking tussen De Maaspoort Theater & Events en Poppodium Grenswerk. De kaartverkoop voor dit staconcert in de Frans Boermans zaal in De Maaspoort start vrijdag 24 januari om 10:00 uur via www.maaspoort.nl en www.grenswerk.nl

Gerelateerd aan dit evenement

De Maaspoort Theater & Events
De Maaspoort Theater & Events